Glemt dine begrensninger eller skjermtidskode? Slik tilbakestiller du det uten å gjenopprette iPhone

Din iPhone-restriksjoner passord (nå din Screen Time passord fra iOS 12) kan tilbakestilles uten å gjenopprette iPhone. Apple har ikke satt opp en feilsikker måte for å slå av begrensninger når du ikke kjenner passordet. men hvis du har glemt passordet ditt på iPhone eller iPad, er dette en sikker måte å gjenopprette, så du kan enten slå av skjermtid på iPhone eller tilbakestille skjermtidskoden. Slik gjenoppretter du og tilbakestiller glemt skjermtid eller begrensningskode på iPod, iPhone eller iPad.

Det er en av iPhones beste funksjoner å begrense bruk av bestemte programmer og innstillinger for barn. og det har bare blitt bedre med introduksjonen av Screen Time foreldrekontroll i iOS 12. Nå kan du angi app tidsgrenser i tillegg til innholdsgrenser, og du kan gjøre det eksternt! Hvis du hadde begrensninger aktivert på iPhone eller iPad før iOS 12, er passordet ditt Restriksjoner nå skjermtidskoden, uten ekstra innsats fra din side. Men noen brukere visste ikke engang at de hadde begrensninger aktivert til de ble oppdatert til iOS 12 og prøvde å bruke Screen Time, noe som betyr at de glemte passordet for restriksjoner for lenge siden. Og nå må de vite hvordan å tilbakestille restriksjoner-passordet på deres iPhone

Men hvis du glemmer passordet for begrensninger / skjermtid, er det nesten umulig å tilbakestille passordet uten dette arbeidet. For å tilbakestille skjermtids- / restriksjoner-passordet på iPhone, må du laste ned en gratis programvare på Internett. Jeg prøvde å finne den minste sketchy programvaren der ute og kunne bruke den til å gjenopprette skjermtidskoden uten problemer, men husk før du gjør det selv at det alltid er risiko for å laste ned programvare fra internett.

Slik gjenoppretter du din glemt skjermtid for begrensninger Passord

Først må du lage en kryptert sikkerhetskopi av iPhone i iTunes på datamaskinen. Du må gjøre dette av to grunner:

  1. Hvis noe går galt, kan du gjenopprette iPhone.
  2. Du bruker iTunes-sikkerhetskopien av iPhoneen din som er lagret på datamaskinen din for å finne ut passordet Passord for begrensninger eller skjermtid du har glemt.

Slik sikkerhetskopierer du iPhone til iTunes:

  • For å sikkerhetskopiere iPhone til iTunes, må du bare koble iPhone til datamaskinen og åpne iTunes.
  • Velg det lille telefonikonet øverst som vises når du kobler til iPhone.
  • Under Sikkerhetskopier, velg Denne datamaskinen, og kontroller at Krypter iPhone-sikkerhetskopiering er merket. (Som i iOS 12, vil skjermtidskoden bare bli lagret i krypterte sikkerhetskopier.)
  • Hvis du ikke har kryptert din iPhone-sikkerhet før, blir du bedt om å angi et passord. Pass på at det er noe du vil huske. Hvis du tror du ikke vil huske det, går du tilbake til iTunes etter å ha gjenopprettet passordet ditt og slår av sikkerhetskopieringskryptering.
  • Klikk på Tilbake opp nå.

Når du har opprettet en sikkerhetskopi:

  • Åpne //deciphertools.com/download-decipher-backup-browser.html i en nettleser på datamaskinen din.
  • Last ned gratis prøveversjonen du trenger: PC eller Mac.
  • Åpne filen som lastes ned, og dra programikonet i mappen Programmer (på Mac-maskiner).
  • Åpne Dekrypter BackupBrowser

  • Første gang du bruker Decipher BackupBrowser, ser du en skjerm som heter Komme i gang som forklarer hvordan du tillater BackupBrowser å få tilgang til telefonens sikkerhetskopiering

  • For å gi deklarert BackupBrowser-tilgang til iTunes-sikkerhetskopier på Mac-en din, gå til Systemvalg.

  • Klikk Sikkerhet og personvern> Personvern> Full disk tilgang.
  • Hvis Necessarey, klikk på låseikonet og skriv inn brukerens brukernavn og passord

  • Dra BackupBrowser-ikonet fra det åpne BackupBrowser-vinduet til listen over programmer med full disktilgang.

  • Avslutt Dekryptere Backup Browser, og start deretter på nytt.
  • Klikk på sikkerhetskopien av iPhone

  • Skriv inn ditt iTunes backup krypteringspassord og klikk OK.

  • Innholdet i din iPhone-sikkerhetskopiering vil vises i senterkolonnen.
  • Klikk på Screen Time Passcode (eller Restrictions Passcode Cracker for iOS 11 og tidligere.)
  • Passordet ditt vises i høyre hjørne.

Nå kan du åpne skjermtid på iPhone, skrive inn passordet, og endre hva du trenger eller slå av skjermtid.

Når du har fjernet eller endret passordet for skjermtid, anbefaler jeg at du returnerer til Systemvalg> Sikkerhet og personvern> Personvern> Full disktilgang og fjerne merket i boksen ved siden av BackupBrowser. Du kan også slette programvaren fra datamaskinen din ved å åpne mappen Programmer på Mac-en din og dra BackupBrowser til papirkurven.

Slik endrer du skjermtidskoden på iPhone

  • Åpne iPhone Settings-appen.
  • Trykk på skjermtid.

  • Trykk på Endre skjermtidspassord og velg deretter Endre skjermtidskode fra menyen som dukker opp.

  • Skriv inn passordet for glemt begrensninger du bare fikk ved hjelp av informasjonen ovenfor.

  • Skriv inn ditt nye passord, og skriv inn nytt for å bekrefte.

Slik slår du av skjermtidskoden på iPhone

  • Åpne Innstillinger-appen.
  • Trykk på skjermtid.
  • Trykk på Endre skjermtidspassord og velg Slå av skjermtidspassord fra menyen som dukker opp.

  • Skriv inn passordet du nettopp har gjenopprettet.

  • Skjermtidskoden er slått av.
  • Hvis du vil slå av skjermtid helt, trykker du på Slå av skjermtid.