Slik lukker du en sang fra Apple Music

Du er sikkert kjent med ideen om å dele en sang fra Apple Music via Meldinger eller Mail. Men visste du at du kan Airdrop en Apple Music-sang til noen? Dette er en fin metode hvis du er i samme rom eller bygning som personen du vil sende sangen til. Alt du trenger er en Wi-Fi-tilkobling, og for dere begge har Airdrop slått på i Control Center på iPhones. Slik fjerner du en sang fra Apple Music.

Slik lukker du en sang fra Apple Music

Airdrop kan bare brukes hvis noen er i nærheten av deg, så hvis du prøver å sende en sang til noen nedover gaten eller over hele landet, må du dele sangen via Meldinger eller E-post i stedet. Slik flytter du en sang fra Apple Music:

  • Pass på at du, og personen du vil Airdrop sangen til, er koblet til Wi-Fi.

  • Sveip opp fra startskjermen for å åpne Kontrollsenter. Trykk på Airdrop, og velg enten Kontakter bare eller Alle. Dette vil slå på Airdrop (både sende- og mottakeren iPhone må ha Airdrop slått på).

  • I Musikk-appen finner du sangen du vil Airdrop.

  • Trykk på de tre punktene i nedre høyre hjørne.

  • Velg Del sang.

  • Under Tap for å dele med Airdrop, finn personen du vil dele sangen med. Pek på navn eller sirkel.

  • På deres iPhone vil det varsle dem om at du prøver å dele musikk med dem. For å høre sangen du har sendt, må de trykke på Godta.

  • Hvis personen som mottar Airdropped-sangen, har Apple Music, blir de tatt til stedet de kan streame sangen du har sendt inn i Apple Music.

  • Hvis de ikke har Apple Music, blir de tatt til sangen du sendte i iTunes Store.