Hvordan blokkere folk på Facebook Hvem er ikke dine venner

Avhengig av personverninnstillingene på Facebook-kontoen din, vil folk som ikke er vennene dine, kunne se tidslinjen din og liker, kommentere eller sende deg beskjed. Men kanskje det er en bestemt noen du ikke er Facebook-venner med, hvem du helst ikke vil ha muligheten til å se profilen din eller kontakte deg. Vel, du kan fortsatt blokkere den personen enkelt. Slik blokkerer du personer på Facebook som ikke er dine venner.

Å gjøre dette:

  • Finn Facebook-brukeren du vil blokkere.

  • Besøk deres profil.

  • Trykk på Mer.

  • Velg Blokker.

Det er en annen måte at du kan blokkere noen også. Å gjøre dette:

  • Åpne Facebook-appen og trykk Mer på bunnen av skjermen.

  • Rull ned og trykk på Personlige snarveier.

  • Trykk på Hvordan stopper jeg noen fra å plage meg?

  • Skriv inn navn eller e-post. Trykk på Blokk.

Når du blokkerer noen, vil de ikke kunne se de tingene du legger inn på tidslinjen, merke deg, invitere deg til arrangementer eller grupper, starte en prat med deg eller legge deg til som en venn. De vil fortsatt kunne se kommentarer du legger inn i grupper du er begge en del av.