Slik blokkerer du et telefonnummer på en iPhone: Tekster og samtaler

Noen ganger, om det er en ex, en cyberbully eller en motbydelig telemarketer, vil en person bare ikke få meldingen og slutte å ringe eller smsere deg. Det er da det er på tide å blokkere sine samtaler og tekster på iPhone. Vi har allerede gått over hvordan du bruker en anropsblokkering for å stoppe ukjente innringere, og hvordan du vet om nummeret ditt er blokkert. La oss nå snakke om hvordan du stopper uønskede meldinger eller telefonsamtaler på iPhone. Aktiverer anropsblokkering for et bestemt nummer på Apple-enheten din betyr at du ikke lenger vil motta telefonsamtaler, FaceTime-samtaler, tekstmeldinger eller iMessages fra det nummeret. Slik blokkerer du et telefonnummer på iPhone, så du vil ikke motta samtaler eller tekster fra det nummeret igjen!

Slik blokkerer du et telefonnummer på iPhone: Tekster og samtaler

  • Hvis den som ringer deg vil være i kontaktene dine, åpner du appen Kontakter (eller fanen Kontakter i Telefon-appen), og klikker på navnet på personen du vil blokkere for å hente kontaktinformasjonen.

  • Hvis den som ringer deg ikke er i kontaktene dine, kan du blokkere dem fra Nyhets- eller Voicemail-seksjonene i telefonappen ved å trykke på "jeg" ved siden av nummeret.

Slik blokkerer du en fremmede tekst på iPhone

  • For å blokkere en fremmed som har meldt deg, åpner du meldingen og trykker på "jeg" øverst til høyre. Deretter trykker du på nummeret sitt øverst.

Slik blokkerer du anrop og tekst på iPhone

Uansett hvilken metode du nettopp brukte ovenfor, trenger du bare å blokkere nummeret.

  • Rull ned til bunnen av kontaktinformasjonen, og velg Blokker denne anroperen.
  • Pek på blokkkontakt. Denne personen er nå blokkert.

Slik fjerner du et nummer på iPhone

Hvis du bestemmer deg for å blokkere et nummer senere, kan du gjøre det i Innstillinger:

  • I Innstillinger på iPhone, rull ned til du finner Telefon, velg Telefon.

  • Trykk på Anropsblokkering og -identifikasjon.

  • Hvis du vil blokkere en kontakt, trykker du på Rediger øverst til høyre og klikker på den røde sirkelen til venstre for navnet eller nummeret.
  • Trykk på Unblock.

  • Trykk på Ferdig når du er ferdig.

Topp bilde kreditt: 10 FACE / Shutterstock.com