Slik endrer du Facebook-personverninnstillingene på iPhone

Facebook vet at personvern bekymringer er i forkant av brukerens sinn. Mange av dere lurer på, "hvor mye av profilinformasjonen min kan folk som ikke er vennene mine se?" "Kan jeg gjemme min Facebook-venneliste? Hvordan kan jeg skjule mine Facebook-bilder?" Heldigvis har Facebook en funksjon kalt Privacy Checkup som lar deg enkelt se og endre personverninnstillingene dine. Slik gjør du Facebook privat ved å endre dine Facebook-personverninnstillinger på iPhone.

Slik endrer du Facebook-personverninnstillingene med en personvernkontroll på iPhone

Åpne Facebook-appen på iPhone; dette vil ikke fungere hvis du er logget inn på facebook.com i nettleseren din.

  • Trykk på ikonet nederst til høyre som ser ut som tre horisontale linjer.

  • Rull ned og trykk på Innstillinger og personvern.

  • Deretter ruller du ned og klikker på Personverns snarveier.
  • Trykk på Personvernskontroll.

  • Trykk på Fortsett for å begynne personvernskontrollen din!

Facebook Personvern: Hvem kan se innleggene mine?

Trinn 1 av personvernskontrollen lar deg justere innleggspublikanten din.

  • Trykk på Venner, og en rullegardinmeny vises.
  • Klikk nå på publikum du vil se profilen din og innleggene.

Trykk på Ferdig i øvre høyre hjørne og deretter Neste i øvre høyre hjørne for å gå videre til trinn to i personvernkontrollen.

Facebook Personvern: Hvem kan se profilen min?

Trinn to av Facebook Privacy Checkup lar deg bestemme hvem som kan se profilinformasjonen din, inkludert e-postadresse, bursdag, forholdsstatus, plassering og mer.

  • Hovedsiden viser alle mulighetene for å slappe av eller stramme opp profilens sikkerhet.
  • Trykk på rektangelet til høyre for hvert alternativ for å endre innstillingene dine.

  • Klikk på Neste i øverste høyre hjørne når du er ferdig.

Selv etter at du har endret alle disse innstillingene til din smak, er det fortsatt mer å gjøre hvis du vil ha alt om profilen din til å være privat.

Facebook Personvern: Apps

Ved å trykke på den tredje fanen ned, kan du se hvilke apper du har brukt til å logge på Facebook-kontoen din.

  • Trykk på rektangelet til høyre for hver app for å endre personverninnstillingene dine.
  • Trykk på X til høyre for hver app for å slette.

Trykk på Ferdig i øvre høyre hjørne på skjermen for å fullføre personvernskontrollen din!