Slik sletter du søkeloggen på Instagram på iPhone

Instagram holder styr på de ulike hashtags-, konto- og stedkontoholdere som søker etter, slik at de enkelt kan finne favorittbildene sine igjen, og også å bruke i å tilby foreslåtte søk å følge og like. Hvis du ikke er komfortabel med at søkeloggen din blir lagret, kan du slette Instagram-søkeloggen din. Vær imidlertid oppmerksom på at de nye søkene dine fortsetter å logges, så du må gå gjennom og slette alle søk jevnlig hvis du ikke vil ha dem på posten. La oss begynne å lære hvordan du fjerner søkeloggen på Instagram på iPhone.

Å begynne:

  • Åpne Instagram-appen på iPhone.
  • Trykk på personikonet nederst til høyre på skjermen.

  • Trykk på tannhjulikonet ved siden av Rediger profil.
  • Pek på Clear Search History.

  • Klikk Ja, jeg er sikker på at du vil slette søkeloggen.