Slik sletter du eller legger til et folkalbum i bilder på iPhone

Med iOS 10, la Apple til albumet People to Photos-appen på iPhone. Generelt er det en veldig nyttig funksjon for å finne bilder av en bestemt person. Hvis du ofte tar gruppebilder, gjør folkealbumet arbeidet med å finne bilder av menneskene i den gruppen for deg. Men hva om det er en bestemt person hvis People-album du vil slette, eller en du vil legge til? Det er en ny måte å gjøre begge i iOS 11. Slik fjerner eller legger du til et People-album i Bilder på iPhone.

Slik sletter du et folkalbum i bilder på iPhone

  • Åpne Bilder-appen på iPhone.

  • Naviger til Album-fanen i Bilder og åpne Folk-albumet ditt.

  • Trykk på personens album du vil slette, og trykk deretter på Fjern i nedre venstre hjørne.
  • Trykk på "Fjern fra folkalbum" i menyen som vises.

Nå har du fjernet et sett med bilder fra Folk-albumet ditt, men bildene er fortsatt på telefonen. Også, din iPhone husker fortsatt at disse bildene er alle de samme personene, så det er mulig å sette albumet sammen igjen senere hvis du vil; dette er hvordan.

  • Trykk på et bilde av personen du fjernet fra albumet People, og sveip deretter på den.
  • Nå blir personens album synlig igjen; trykk på den.

  • En ny skjerm vises og gir deg muligheten til å legge til folk album, klikk på det.

Personen du fjernet fra albumet People, er nå gjenopprettet.

Legg til nye folk til folk album på iPhone

Dette tipset vil fungere for å legge til folk i Folk-albumet ditt som iPhone ikke automatisk har tatt med. Bare klikk på et bilde av personen du vil legge til i Folk-albumet ditt, sveip opp på bildet sitt og klikk på alternativet Legg til folk album ". Voila!