Slik sletter du Live Photo-versjonen av et bilde på iPhone

Apple introduserte Live Photo-funksjonen med iPhone 6S, og det er fortsatt en morsom og populær funksjon av den innfødte iPhone Camera-appen. Med mindre du har slått av Live Photo-innstillinger i kamerainnstillingene, er funksjonen Live Photo som standard aktivert når du åpner Kamera-appen, så du må slå av Live Photo hvis du vil ha en tradisjonell stillbilde. Noen ganger glemmer vi alle å slå av Live Photo; hva nå? Ingen bekymringer, du kan slette Live Photo-versjonen av bildet ditt og holde stillbildet.

For å slette et levende bilde og hold et stillbilde i stedet:

  • Åpne Bilder-appen og åpne Live Photo du vil endre til et stillbilde.
  • Trykk på Rediger.

  • Bla gjennom stillbilder av Live Photo og velg hvilken du vil beholde.
  • Trykk på Lag nøkkelbilde.

  • Trykk på Live Photo-ikonet for å slå av Live Photo-effekten.
  • Deretter trykker du på Ferdig for å lagre den fremdeles valgte du som et vanlig bilde.

Nå kan du slette Live Photo-versjonene av bildet ditt og holde bilder du virkelig liker!

Topp Image Credit: Hadrian / Shutterstock.com