Slik sletter du plassering og søkehistorikk på iPhone i Google Map og Apple Maps

Både Apple Maps-appen og Google Maps-appen oppretter automatisk en kartsøklogg på iPhone. Dette er ment å gjøre det enkelt å finne tidligere steder du har vært og raskt få veibeskrivelse til dem igjen. Men hvis du går på ferie eller nylig flyttet, er det ingen grunn til å beholde en gammel plasseringshistorikk på iPhone som ikke lenger er aktuelt. Slik fjerner du Apple Maps og Google Maps-historikken fra iPhone.

Slik fjerner du Apple Maps History

  • Åpne Apple Maps App.

  • Trykk på søkefeltet.

  • Trykk på Favoritter.

  • Nederst velger du Tilbakemeldinger.

  • Trykk på Clear i øverste venstre hjørne.

  • Bekreft Slett alle oppdateringer.

Rekordet for de siste stedene du har besøkt, vil forsvinne. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til kartskjermbildet for et nytt søk. Dessverre kan du ikke rydde individuelle nylige steder. Men hvis det er noen steder i Recents-posten du vil lagre, legg den til favoritter. Det er alt der er til det!

Slik fjerner du Google Maps History

I motsetning til Apple Maps lar Google Maps brukere å slette enkelte steder. Faktisk er den eneste måten å fjerne Google Maps-historien på en gang i en nettleser på datamaskinen. Gå til Google History Page> Kart> Velg alt> Fjern alle elementer. Slik fjerner du historikken på Google Maps-appen på iPhone:

  • Åpne Google Maps og trykk på menyikonet.

  • Deretter klikker du på Innstillinger.
  • Velg Kartoversikt.

  • Trykk på X ved siden av plasseringen du vil slette.
  • Trykk på Slett for å bekrefte.