Slik sletter du gamle iCloud-sikkerhetskopier og frigjør mer lagringsplass på iPhone

Hvis du nylig har oppgradert iPhone, har du sikkert lagt merke til at den eldre iOS-enheten din fremdeles vises på iClouds liste over sikkerhetskopier. Disse gamle iCloud-sikkerhetskopiene kan ta opp mye unødvendig lagringsplass og gjør deg heller ikke bra heller. Alle dokumentene, dataene og innstillingene du trenger sikkerhetskopiert for din nye iPhone, er allerede lagret i iCloud-kontoen din hvis du har sikkerhetskopiert den nye enheten regelmessig. Slik sletter du de gamle iCloud-sikkerhetskopiene og fjerner mer iCloud-lagringsplass!

Slik sletter du gamle iCloud-sikkerhetskopier og frigjør mer lagringsplass på iPhone

La oss begynne å rydde de gamle enhetskopiene for å gi mer lagringsplass til din nåværende iPhone.

  • Åpne Innstillinger-appen.
  • Trykk på navnet ditt øverst.

  • Trykk på iCloud.
  • Trykk på Administrer lagring.

  • Trykk nå på Backups.

Under Sikkerhetskopier ser du en liste over alle enhetene du har sikkerhetskopiert til iCloud. Hvis du har sikkerhetskopier fra en eldre iPhone, vil den også bli oppført her. Du kan kvitte seg med sikkerhetskopier fra eldre enheter uten å påvirke sikkerhetskopiene av de nyere. For å slette det:

  • Trykk på navnet på enheten du ikke lenger vil sikkerhetskopiere.
  • Klikk på Slett sikkerhetskopiering.

  • Trykk på Slå av og slett for å fullføre prosessen.
  • Nå vil din iPhone gå tilbake til menyen Sikkerhetskopier, og sikkerhetskopiene for den gamle enheten vil være borte.