Slik sletter du fotoalbum fra iPhone

Alle fotoalbumene du har opprettet i Bilder-appen på iPhone, er også fotoalbum du kan slette fra iPhone. De eneste iPhone-fotoalbumene du ikke kan slette, er Apples lagermapper, for eksempel Favoritter og Kamerarull eller Alle bilder. Du kan imidlertid slette albumet Skjult bilder ved å fjerne alle bildene fra den. Slette fotoalbum fra iPhone er enkelt å gjøre, og bildene du sletter, blir ikke slettet fra kamerarullen eller alle bildene, noe som betyr at du kan slette fotoalbum uten å miste bildene inni. Slik sletter du fotoalbum fra iPhone.

Slik sletter du fotoalbum fra iPhone:

  • Åpne Bilder-appen og naviger til Album nederst til høyre på skjermen.

  • Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne.

  • Under Mine album ser du bildene du har opprettet som du kan slette. For å slette et fotoalbum, trykk på den røde sirkelen i hjørnet av albumet.

  • Bekreft Slett album.