Slik redigerer og deler videominner i Bilder-appen på iPhone (oppdatert for 2018)

Din iPhone Photos-app oppretter automatisk lysbildefremvisninger som bruker bildene og musikken til å generere en funksjon som heter Minner. Disse videoene representerer perioder av tid eller ferier du tar. For eksempel besøkte jeg Cancun noen år tilbake. Min iPhone anerkjente at jeg var på et uvanlig sted og opprettet en Memories-video av den perioden. På samme måte, hvis du tar et uvanlig høyt antall bilder på en dag, vil Memories påta seg et arrangement som fant sted og vil lage en Memories-video for den dagen. Du kan også se andre minner som Best of Last 3 Months eller Best of the Year. Når du går til å spille en Memories-video, kan du tilpasse musikk, lengde, bilder og videoer som følger med, og tittelen før du lagrer eller deler den. Slik redigerer du og deler Minner.

Slik redigerer og deler videominner i Photos App

  • Åpne Bilder-appen og trykk Minner nederst på skjermen.

  • Trykk på minnet du vil tilpasse.

  • På toppen finner du den forhåndsdefinerte videoen. Nedenfor er bildet inkludert. Ikke prøv å fjerne bilder fra videoen på dette stadiet. Hvis du sletter et bilde på denne siden, sletter du det fra iPhone og ikke bare minnevideoen.

  • Trykk på avspillingsknappen på minnevideoen øverst for å redigere den.

  • Det kan ta litt tid før videoen lastes ned. Når det gjøres, begynner det automatisk å spille. Trykk på skjermen for å avsløre redigeringsalternativene dine.

  • Under selve videoen ser du tre seksjoner. Den øverste delen har ord som Gentle, Chill, Happy, etc. Skyv gjennom disse alternativene for å velge skrift for minnevideoens tittel.

  • Under denne delen står det kort, middels og lang. Du kan velge varigheten av videoen raskt ved å velge ett av de tre alternativene.

  • Det siste avsnittet på denne siden viser bildene og videoene som er inkludert i lysbildeserievideoen. Du kan glide gjennom for å se hva som er inkludert hvis du vil.

  • Hvis du vil redigere videoen ytterligere, trykker du på ikonet nederst til høyre på skjermen som ser ut som tre horisontale linjer med en sirkel på hver linje.

  • Her kan du endre tittelen, velge musikk, endre varigheten til videoen, og legge til eller fjerne bilder og videoer som er inkludert i minnevideoen.

  • Når du har gjort alle endringene du vil ha, klikker du på Ferdig for å gå tilbake til den opprinnelige redigeringsskjermen.

  • For å dele minnevideoen, trykk på Del-ikonet.

  • Velg hvordan du vil dele videoen og trykk på Send.