Slik la du en gruppe tekst på iPhone

Gruppetekster kan bidra til å holde alle i løkken, men noen ganger fortsetter samtalen når du er ferdig og vil slutte å bli varslet om hva folk er teksting. Slik lar du en gruppetekst for iOS- eller iMessage-brukere, og hvordan du slår av samtalen hvis noen medlemmer ikke bruker iMessages, som Android-brukere.

Relatert: Hvordan blokkere en kontakt på iPhone

For å legge ut en gruppetekst når alle medlemmer bruker iMessage:

Du kan fortelle om alle bruker iMessage, ikke bare av de blå tekstboblene, men også fordi du får muligheten til å forlate samtalen og kan følge disse instruksjonene:
  • Åpne Meldinger, og åpne deretter gruppeteksten du vil avslutte.

  • Trykk på toppteksten i samtalen, der de første boblene er.

  • Trykk på infoikonet.

  • Velg Legg igjen denne samtalen og bekreft.

  • Trykk på Ferdig.

  • Du og andre som fortsatt er i samtalen, vil se at du har forlatt gruppekatten. Du mottar ikke flere meldinger fra denne gruppeteksten.

Hvis du ikke ser muligheten til å gå, kan noen medlemmer ikke bruke iMessages eller iOS-enheter. Du kan fortsatt dempe samtalen for å slutte å motta varsler fra gruppeteksten:

Slik demper du en gruppetext med medlemmer som ikke bruker iMessages:

  • Åpne gruppeteksten. Trykk på toppteksten til samtalen, og trykk deretter på infoikonet.
  • Veksle Skjul varsler til på. Deretter trykker du på Ferdig.

  • Nå ved siden av samtalen, vil du se et måneikon som betyr at det har blitt dempet.

  • Du kan også sveipe til venstre på gruppekatten fra hovedmeldingsskjermbildet for å velge Skjul varsler.

Med dette tipset kan du rette oppmerksomheten bort fra eventuelle gruppetekster du vil avslutte.

Topp bilde kreditt: Hrecheniuk Oleksii / Shutterstock.com