Slik forlater du iTunes Family Sharing

Det er noen forskjellige måter å forlate en familie delingsgruppe, men det er noen regler du bør være oppmerksom på før du gjør det. Dette tipset vil vise deg hvor lett det er å forlate en familie delingsgruppe, og deretter fortelle deg om Apples familie delingsbestemmelser.

Når du forlater Familiedeling, vil du miste tilgang til det fleste innhold som er kjøpt av andre medlemmer av denne familiegruppen, inkludert kjøp av apper, filmer, bøker, musikk og iCloud-lagrings familie.

Hvis du er et familiemedlem over 13 år som ønsker å fjerne deg selv fra en familiedelingsgruppe, går du til Innstillinger, banker på iCloud og trykker på navnet ditt. Deretter klikker du på Forlat familiedeling. Det er alt der er til det!

Hvis du er Family Organizer, vil du ikke se alternativet Familiedeling igjen. I stedet vil du ha muligheten til å stoppe deling. Hvis du velger dette alternativet, oppheves familiegruppen. Det er viktig å merke seg at hvis du har familiemedlemmer som er under 13 år, må du overføre dem til en annen familiegruppe før du kan slutte å dele.

Hvis du er under 13 år, kan du bli overført til en annen familiegruppe ved å bli invitert til å bli med av gruppens organisator - så lenge familieorganisasjonen til din nåværende familiegruppe godkjenner den.

Her er noen viktige opplysninger om familiedeling:

  • Etter at du har forlatt en familiegruppe, kan du bli med eller opprette en ny, men du kan bare bytte familiegrupper en gang hvert år.

  • Familiemedlemmer over 13 år kan forlate en familie delingsgruppe når som helst, og gruppearrangøren kan fjerne medlemmer over 13 år når som helst.

  • Barn under 13 år kan ikke fjernes fra en familiegruppe; de kan bare overføres til en annen familiegruppe.

  • Hvis familieorganisereren slutter å dele eller forlate gruppen, blir familiegruppen oppløst.

Som du kan se, er det enkelt å forlate en familiegruppe. Vær forsiktig så du ikke utilsiktet løsner din gruppe!