Slik fjerner du bilder fra iPhone

Å fjerne store samlinger av bilder fra iPhone er en fin måte å frigjøre lagring på. Bilder-appen gjør det enkelt å slette et stort antall bilder samtidig ved å sveipe for å velge flere bilder i et album eller slette store klynger av bilder kalt øyeblikk ved å bore ned til bestemte datoer og steder. Hvis du lurer på hvorfor det ikke er noen øyeblikk-faner på iPhone, eller du vil bare ha en enkel måte å slette bulkfotografier mens du er på farten, så har du kommet til rett sted. Slik sletter du bilder fra iPhone.

Slik Bulk Slett bilder fra iPhone:

Noen ganger vil du slette mange bilder for å frigjøre plass eller bli organisert mens du er på farten. Bilder-appen på iPhone gjør det enkelt å slette bulkbilder fra iCloud og lokal lagring. Slik sletter du individuelle bilder i bulk fra albumet Alle bilder i appen Bilder.

  • Åpne Bilder-appen.
  • Gå til fanen Albumer.
  • Velg alle bilder.
  • Trykk Velg i øverste høyre hjørne.
  • Du kan trykke på individuelle bilder for å velge bilder en om gangen.
  • Hvis du vil velge flere bilder samtidig, sveiper du fingeren over rader med bilder du vil slette. Pass på at du sveiper horisontalt først som å sveipe vertikalt, for at albumet skal rulle opp eller ned. Når du har swiped horisontalt, vil du kunne sveipe vertikalt uten å rulle. Utvalgte bilder vil vise et blått merke.
  • Hvis du vil deaktivere bilder, klikker du bare på de enkelte bildene eller sveiper over en hel rad for å fjerne de blå merkene.

  • Trykk på søppelikonet nederst til høyre.
  • En popup-skjerm vil be deg om å bekrefte at du vil slette de valgte bildene fra iCloud, Photo Stream og andre album som inneholder bildene du sletter. Trykk på Slett [#] Bilder for å bekrefte.

Hvis du har et enda større antall bulkfotografier for å slette, sjekk ut del to av dette tipset nedenfor.

Slik sletter du hele tiden fra iPhone

Apple definerer et øyeblikk som en klynge av bilder tatt på en bestemt dato og / eller på et bestemt sted. Du kan slette hele klynger av bilder samtidig ved å velge bestemte øyeblikk i appen Bilder. Slette øyeblikk kan være spesielt nyttig hvis du bare prøver å slette så mange bilder som mulig etter at du lagret dem på en datamaskin. I motsetning til MacOS-versjonen av Bilder-appen, har appen Bilder for iOS ikke en bestemt seksjon som er merket øyeblikk. Du kan imidlertid fortsatt finne individuelle øyeblikk for å slette i appen Bilder ved å navigere til bilder tatt på bestemte tider eller steder. Dette er hvordan:

  • Åpne Bilder-appen på iPhone. På bunnen, trykk på Bilder.
  • Bilder-fanen tar deg til gjeldende dato. For å sikkerhetskopiere og finne flere øyeblikk å slette, trykk på den blå pilen øverst til venstre.

  • Dette bringer deg til ditt nåværende år. For å se øyeblikkene i andre år, trykk på den blå pilen igjen øverst til venstre.
  • Herfra kan du navigere etter år. For å se øyeblikkene i et bestemt år, trykk på klyngen med bilder under året som inneholder bilder du vil slette. For dette eksempelet velger jeg klyngen med bilder under 2018.

  • Nå kan du navigere til en dato eller plassering som er oppført i ditt valgte år. Bla opp eller ned for å finne en klynge med bilder som inneholder bilder du vil slette. Trykk på den klyngen med bilder for å fortsette.

  • Selv om etiketten øverst sier Bilder, ser du nå en liste over øyeblikk som du kan velge og slette. Momentene vil bli oppført i klynger etter dato. For å begynne å velge klynger med bilder for sletting, trykk Velg øverst til høyre.

  • Nå til høyre for datoen som markerer hver klynge med bilder, vil du igjen se ordet Velg. Trykk Velg for hver gruppe bilder du vil slette.

  • Dette vil føre til at blå merker vises på hvert bilde i en valgt klynge. Som før, hvis det er bilder du ikke vil slette, klikker du bare på bildet for å fjerne det blå merket.
  • Trykk nå på søppelikonet nederst til høyre.

  • Bekreft slettingen ved å trykke på Slett [#] Bilder.
  • Bildene du valgte, blir nå slettet fra iCloud, og vises ikke lenger i din Bilder-app.

Hvordan redde bilder slettet av ulykke

Hvis du ved et uhell slettet et bilde du ment å beholde, ikke frykt! iCloud lagrer eventuelle bilder du har slettet de siste 30 dagene i det nylig slettede albumet i bildene appen din. Du kan bruke Nylig slettet for å gjenopprette slettede bilder eller tømme nylig slettet hvis du ikke vil at dataene teller mot iCloud-lagringsgrensen. Slik navigerer du nylig slettet album for å enten redde eller fjerne dataene fra nylig slettede bilder.

Slik sletter du bilder fra det nylig slettede albumet:

  • Naviger til fanen Album i appen Bilder.
  • Bla ned til Andre album og velg nylig slettet.

  • Trykk på Velg øverst til høyre.

  • Du kan velge individuelle bilder for å slette ved å trykke på bilder en om gangen. Når du er ferdig med å velge, trykker du på Slett nederst til venstre.

  • I stedet for å velge individuelle bilder, kan du slette alle bildene samtidig, ved å trykke på Slett alt nederst til venstre.

  • Når du blir bedt om det, bekreft slettingen ved å trykke på Slett [#] Bilder.

Slik gjenoppretter du bilder fra det nylig slettede albumet:

  • Naviger til fanen Album i appen Bilder.
  • Bla ned til Andre album og velg nylig slettet.

  • Trykk på Velg øverst til høyre.
  • Du kan velge individuelle bilder for å gjenopprette ved å trykke på bilder en om gangen. Når du er ferdig med å velge, trykker du på Gjenopprett nederst til høyre.

  • I stedet for å velge individuelle bilder, kan du gjenopprette alle bildene samtidig, ved å trykke på Gjenopprett alle nederst til høyre.

  • Når du blir bedt om det, bekreft du restaureringen ved å trykke på Gjenopprett [#] Bilder.