Slik tilbakestiller du et redigert bilde Tilbake til originalet

Hvis du finner at du ved et uhell har overordnet et ellers flott bilde i appen Bilder, og deretter lagret det, eller beskåret det bare for å angre på din beslutning senere - ingen bekymringer! Dette tipset lar deg gå tilbake i tid og tilbakestille de endringene som de aldri engang skjedde. Slik gjenoppretter du bilder tilbake til sin opprinnelige form.

For å gjøre dette, åpne appen Bilder. Finn bildet du vil returnere til sin opprinnelige tilstand. Da er alt du trenger å gjøre ved å trykke på Rediger øverst til høyre på bildet du vil returnere.

Forutsatt at du allerede har redigert bildet på en eller annen måte, bør alternativet "Tilbakestill" vises nederst i høyre hjørne av bildet. Trykk på Tilbakestill. Det vil be deg om å bekrefte at bildet skal gå tilbake, og advarsel om at endringene ikke kan fortrykkes. (Du kan omdirigere bildet selv om.) Bekreft Gjenopprett, og bildet ditt vil gå tilbake til originalen.