Slik deler du en liste i påminnelser på iPhone

En av mine favorittfunksjoner i påminnelsesprogrammet er muligheten til å dele lister over iCloud. Påminnelsesprogrammet inneholder flotte funksjoner som muligheten til å legge til og fjerne medlemmer fra en liste, og til og med å minne listeledere om å utføre oppgaver når de er på riktig sted for å gjøre det. Når du får tak i å bruke påminnelser for å dele lister, kan du bare lure på hva du noensinne har gjort uten denne funksjonen. La oss begynne å lære hvordan du bruker påminnelsesprogrammet på iPhone for å dele lister.

Slik deler du en liste i påminnelser på iPhone

Bare eieren av listen kan legge til og trekke folk fra listen Delte påminnelser.

  • Åpne Påminnelser-appen.
  • Lag en ny liste eller åpne en liste du allerede har laget - for dette eksempelet har jeg laget en ny liste og tappet på Ferdig.

  • Klikk nå på Rediger.
  • Deretter klikker du på Deling.

  • Trykk på Legg til person.
  • Du får se et felt der du kan skrive inn en persons icloud.com-e-postkonto, annen e-postadresse, eller til og med navnet deres, og deretter trykke på plustegnet.

  • Når du har lagt til alle personene du vil inkludere i påminnelseslisten, klikker du på Ferdig.
  • Dette tar deg tilbake til listen, der du kan trykke på Ferdig for å lukke deling.

Personene du har invitert til listen din, må godta invitasjonen til å samarbeide på påminnelsen med deg. inntil da vil det si at de venter under deres navn.