Slik slår du av Apple Music Auto Renew (aka Avbryt abonnementet) på iPhone

For nye Apple Music-brukere tilbyr Apple en tre måneders prøveperiode. Når de tre månedene er oppe, kan du velge å kansellere abonnementet ditt hvis du har bestemt at det ikke er for deg. Men Apple vil automatisk begynne å lade opp kontoen din hvis du ikke har slått av automatisk fornyelse. På den annen side, la oss si at du har brukt Apple Music en stund, men vil avbryte. Du kan bruke dette tipset for å sikre at kontoen din ikke fornyes automatisk i en annen måned med Apple Music. Slik slår du av Apple Music automatisk fornyelse på iPhone.

Slik slår du av Apple Music Auto Renew

Det er godt å merke seg at dette tipset har blitt oppdatert for brukere av iOS 11.

  • Åpne Musikk-appen.
  • Trykk på fanen For deg.
  • I øvre høyre hjørne klikker du på sirkelikonet som enten er en tom person eller bildet du har tildelt.

  • Bla ned til bunnen og trykk på Vis konto.
  • Trykk på Vis Apple ID. Du må bruke Touch ID eller passordet ditt for å logge inn.

  • Herfra, trykk på Abonnementer.
  • Under Active velger du Apple Music Membership.

  • Trykk på Avbryt abonnement.
  • Trykk på Bekreft.

Du har fortsatt tilgang til Apple Music-kontoen din til fornyelsesdatoen.