Slik slår du av portrettmodus etter å ha tatt et bilde på iPhone

Portrettmodus er en funksjon på iPhone 7 Plus, 8 Plus, X, XR, XS og XS Max som gir bilder et profesjonelt utseende ved å uklare bakgrunnen (kjent som bokeh-effekten). Mens portrettmodus på iPhone er en programvareversjon av hva DSLR-kamera linser kan gjøre, fungerer det ganske bra mesteparten av tiden. Men kanskje du tok et bilde i Portrait Mode som ikke viste seg så bra. Du kan slå av Stående modus etter å ha tatt bildet, siden det bare er en programvarefunksjon. Slik slår du av portrettmodus etter å ha tatt et bilde på iPhone.

Slik slår du av portrettmodus etter å ha tatt et bilde

  • Åpne Bilder-appen og åpne portrettmodusbildet du vil slå til et vanlig bilde.
  • Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne.

  • Øverst vil portretten bli uthevet gul. Det kan hende du må vente noen sekunder for at den skal vises.
  • Trykk på den. Nå er portrettmodus slått av.
  • For å lagre, trykk på Ferdig

Nå vet du hvordan du slår av portrettmodus!