Slik fjerner du Facebook Venner

I verden av Facebook er unfriending noen en stor avtale. Og hvis du faktisk kjenner personen, vil de sannsynligvis finne ut at du har unfriended dem på et tidspunkt og vil vite hvorfor. Kanskje det ikke er så alvorlig, og du vil bli venner, men du vil ikke se hva de legger inn. Heldigvis har Facebook muligheten til å ufølge noen mens de gjenstår venner. Slik gjør du det.

Slik fjerner du venner på Facebook

  • Det er tre forskjellige måter å unfollow noen:

  • 1) Åpne Facebook-appen. Finn et innlegg av personen du vil unfollow. Trykk på pilen ved siden av navnet sitt.

  • Velg Ikke følg [Navn]. Du vil øyeblikkelig slutte å se innlegg av den personen, men fortsett å være venner.

  • 2) Du kan også ufølge noen ved å besøke deres profil:

  • Søk etter personen du vil unfollow og besøk deres profil.

  • Finn følgende ikon. Trykk på den.

  • Her kan du velge Standard, Se først eller Ikke følge. Velg Unfollow.

  • 3) For å massere ufølge venner, trykk på menyikonet nederst til høyre på skjermen.

  • Bla ned til bunnen og velg Innstillinger.

  • Trykk på Nyhetsinnstillinger.

  • Trykk på Ikke følg folk for å skjule innleggene sine.

  • Trykk på personene som har innlegg du vil stoppe med å se i nyhetsfeeden din.

  • Trykk på Ferdig når du er ferdig.